Skip to content

Over ons

Frijsteen Tegelwerken is opgericht in 2015, maar al veel eerder actief in de tegelwereld. Ik ben de 3de generatie die is opgestaan in deze branche, het is allemaal begonnen bij mijn vader en opa die in 1983 Tegelcentrum Frijsteen & Zn. hebben opgericht. 

Inmiddels word de zaak gerund door mijn moeder (Lenie Frijsteen) in de verkoop van tegels en sanitair, en mijn vader (Wim Frijsteen) die het zetwerk uitvoert hiervan.  ook 1 van mijn 2 broers lex Frijsteen runt zijn eigen tegelzetbedrijf. Tegelzetbedrijf Frijsteen Jr. Bij ons is het tegelen letterlijk met de paplepel erin gegoten. 

Enthousiast? en ben je op zoek naar een tegelzetbedrijf uit de regio?

Hoe zijn wij begonnen ..

Het is begonnen met het meegaan naar klussen samen met mijn vader. Wat begon met sjouwen van tegels en de voorbereidende werkzaamheden zoals, voorstrijken, tegels aangeven, en op maat snijden, werd al snel omgezet naar het zelf proberen te zetten of leggen hiervan.

Zelf heb ik een studie gevolgd in de richting van de makelaardij, helaas kwamen we in een crisis terecht waardoor er minder werkaanbod was.

Vervolgens kreeg ik een baan aangeboden als account manager in de sanitair wereld. Dit heb ik 2 jaar met erg veel plezier gedaan. Maar nog steeds door de aanhoudende crisis kwam ik thuis te zitten. Daardoor ging ik wat vaker mee naar klussen met mijn broer Lex Frijsteen.

Daar ben ik echt zelfstandig begonnen met tegelen van wanden en vloeren in badkamers en toiletten en dat heeft mij  een andere kijk op het werk gegeven, het feit dat je resultaat ziet van je werk sprak mij enorm aan.

Het trotse gevoel dat je krijgt wanneer je weer een project oplevert aan de klant is niet te beschrijven in woorden.

Wie zijn wij ...

Frijsteen Tegelwerken is inmiddels een specialist op het gebied van tegelwerk. Met passie, vakmanschap en een no-nonsense houding betegelen wij vloeren, keukens, sanitaire ruimtes en bedrijfsruimtes. Hierbij streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten en echte vakmensen.

Daarnaast hebben we aanvullende activiteiten die bestaan uit het installeren van complete badkamers, sanitaire ruimtes en meer. Wij denken met u mee, denken buiten het kader, hebben een oplossingsgerichte insteek en zijn flexibel. 

Bus Frijsteen Tegelwerken
Tegelzetbedrijf Frijsteen Tegelwerken

Wat doen wij...

Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor ons begint dit al bij de selectie van de juiste materialen, zoals het kiezen van de juiste lijm en voegmaterialen. Daarnaast werken wij uitsluitend met vakmensen die zeer bedreven zijn in het uitvoeren van hun vak. Om de kwaliteit te waarborgen, houden wij de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied nauwlettend in de gaten. Hierdoor zijn wij in staat om te werken via de nieuwste technieken.